27 Mayıs 2016 Cuma

MET GALA 2016







   Yılın en çok konuşulan moda olaylarının başında şüphesiz Met Gala geliyor. Katılacak ünlülerin sabahtan başlayan hazırlıkları gece yarılarına kadar after party ile sürüyor. Vogue her sene ana sponsor; haliyle dünyanın takip ettiği ve herkesin temaya en uygun kıyafeti seçmeye çalıştığı bir gala, Met Ball.



                 Bu yılın teması;  Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology



Beyonce- Givenchy

Açılışı ilk önce Beyonce ile yapmak istiyorum çünkü benim özellikle en merak ettiğim kişiydi. Latex bir elbiseyi ondan daha iyi taşıyan başka biri olamazdı sanırım. Lemonade belgeselinde Becky'nin derisini ve dişlerini konfeti olarak giymekten bahsediyordu görüyoruz ki o sözünü latex elbisesiyle gerçekleştirmiş ve dikkat çekmek istemiş. Go BEY! Tek kötü yanı o karpuz kollar.. 




Clarie Danes Zac Posen

Bu elbiseyi gördüğüm anda herkes gibi büyülendim açıkçası Zac Posen'dan böyle bir elbise beklemiyordum. Clarie Danes'ın bu elbiseyi harika taşıdığını düşünüyorum ama bu elbise için aklımdaki isim Blake Lively'di kesinlikle


Blake Lively - Burberry 

İşte hala Gossip Girl'deki Serena olarak baktığım kız.. Elbisenin üst detayları çok iyi ama altındaki o şifon parçası nedir?! Bu kadar güzel bacakları olan bir kadına bu elbise olmadı. 

Dokota Johnson - Gucci

Herkes bu elbiseyi çok beğenmiş fakat ben konsepte uygun bulmadım. Son derece özensiz ve MTV Movie Awards tarzı. Dokota Johnson beni hayal kırıklığına uğrattı.


Kim Kardashian West- Balmain

Met Gala'da ne giyecek diye beklediğim kişilerden biriydi. Yakın zamanda doğum yapan Kim bu gala için çok çalışmış. Snapchat'den dahi diyet ve spor isyanını dile getiriyordu. Fakat ben artık bu kadına hiçbir şeyi yakıştıramıyorum çünkü eski zayıf ve daha az popolu Kim'i seviyordum. Elbisesi Met için çok ''future'' kalmış. Sorry Kim.. 


Karolina Kurkova  - Marchesa

Gerçek modellerin zarifliği bile bir başka oluyor. Elbisesiyle kendi ten renginin uyumuna bayıldım!

Kristen Stewart - Chanel

Chanel defilesine giderken yolunu şaşıran Kristen Stewart'da sıra. Üstündekini hiçbir şekilde beğenmedim. Gerçi başka biri olsa hoşuma gidebilirdi ama konumuz Kristen. Tek saçları iyi olmuş. 


Lady Gaga - Atelier Versace

80lerin clublarından fırlamış gelmiş bir Lady Gaga. O ayakkabılarının benzerlerini üstünde günlük hayatında bile 2434785765 defa görüşümüz. Görünen o ki kendisi geleceğe gitmek yerine geçmişe dönmüş.

Kate Bosworth - Dolce and Gabbana

Met'in en iyi görünümlerinden biriydi. Üstündeki D&G elbisesi hem temaya uygun hem de Kate'in kendi stili ile eşleşiyor. Çok şık ve çok havalı.

                                                             Katy Perry- Prada

            Her katıldığı galada mutlaka en rüküş olmaya çalışan Katy Perry Met Gala'da da şaşırtmadı.                                    Age Of Technology mi yoksa gotik bir vampir mi karar sizin..

Kendall Jenner - Atelier Versace

Neden modellerin çoğu bir taraflarından ekstra dekolte vermek zorunda? Ama Kendall'da çok zarif durmuş ben bu kız ne yapsa bayılacağım sanırım. Gerek ailesinden ayrı durması gerekse aşırı süslü olmayışı bu kıza bayılmamı sağlayan nedenlerden birkaçı. Elbisesine de bayıldım.

Kylie Jenner - Balmain

Jenner'lardan devam.. Ailenin bir zamanlar en çirkin üyesi, Kendall'a rakip olacak kadar güzel bir görünümde. Bazen diyoruz ki bu kız ne iş yapıyor da bu kadar ünlü? Tabii ki aile faktörü çok büyük bu yüzden Kylie'yi pek sevemiyorum. Her konuşmada kız kardeşlerim demeden duramıyor her zaman onların başarısını övüyor artık yeter diyorum ama Kylie çok akıllı çıkardığı likit rujları satışa çıktığı dakika tükeniyor. Kylie'yi severim ama biraz sanki aşırı abartılmış biri. Her neyse elbisesine dönersek o da çoğu kişi gibi griye kaçmış ama 1. Met Galası için hiç fena değil hatta ablası Kim'in elbisesi folyo bir çöp gibi kalıyor Kylie'nin yanında 

Solange Knowles - David LaPort

Solange'ı görünce iyi bir kahkaha attım. Sanki ablasına destek vermek ister gibi gelmiş. Beyonce Lemonade albümünü çıkardıktan sonra bu kıyafet baya bi manidar. Hele Solange 2014'de yine Met Gala'da Beyonce'nin gözü önünde Jay Z'ye asansörde kafa göz dalmıştı vee neden Jay Z'nin bu sene gelmediği de anlaşılmış oldu. Go Solange! Kız tam bir girl power 

Rita Ora - Vera Wang

Artık Rita'yı böyle elbiselerle görünce yeter diye bağırmak istiyorum. Havalı bir kadınsın güzelsin ama bu elbise! Rüküşlük ötesi. Bu arada Met Gala'da Beyonce ile biz bir aileyiz diye poz vermesini de unutmadım. Becky olmadığını söylüyor ama neden olmasın?


Miranda Kerr - Louis Vuitton

Eveet bu kadın bir top model. Fotoğrafın üst yarısına bakarsanız çok şık ve seksi ama alt tarafına baktığınızda rezalet. O kumaş parçasının o elbiseyle ne alakası var? Miranda'ya zorla giydirdiklerini düşünüyorum yoksa bu kadın bu kadar zevksiz olamaz olmamalı.

Naomi Campbell - Cavalli Couture

Bu kadın hiç yaşlanmayacak mı? Benim en sevdiğim modellerin başında tabii ki Naomi var. Nasıl güzel nasıl seksi! Bayıldım.

Selena Gomez - Louis Vuitton

Selena, neden ?(!) Üstündeki hiçbir şeyi güzel bulamadım. Çok kötü bir seçim.. 

Taylor Swift - Louis Vuitton

Baştan aşağı havalı bir Taylor görüyoruz. Elbisesi ayakkabısı saçları her şey çok güzel. Galanın en şıklarından biriydi. Temaya en uygun görünümlerden birinin Taylor Swift olacağı aklıma gelmezdi ama taktir ettim.   




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder