24 Mayıs 2016 Salı

THE SUN



Sonunda güneşi gördük! Bu güneşli günlerin birinde annemle dışarı çıktım. Beyoğlu'nda yaşadığımız için insan kalabalığından nefes alamayacak duruma geliyoruz. Bu yüzden bize yakın olan Maçka Park'ına sık sık uğrar olduk. Burası hem çok büyük hem de fazlasıyla yeşil yani anlayacağınız harika bir yer.

Güneş fazla yakıcı olmadığından bu uzun kollu yarım üstü giydim. Bu etek ise benim en sevdiğim kıyafetlerim arasında. Ayrıca artık her yere spor ayakkabı giyme alışkanlığımdan kurtulmak zorundayım. Çok rahat ama şık mı? tartışılır. Yargıcı'dan aldığım bu ayakkabıları giymek istedim. Vücudum çok hassas olduğundan her ayakkabıyı giyemiyorum yara yaptığından dolayı fakat beni şaşırtacak kadar yumuşak bir ayakkabı.

Mutlu haftalar! XOXO

In a very sunny day I went out with my mom. Actually we live in Beyoğlu. That's why we can't breathe because of lots of crowded but Maçka Park is so near to us. We began to spend time in there. It is very big and very green. So peaceful! 

Sun was not burning and I decided to wear that crop top. This skirt was one of my faves from Zara. By the way I have to get rid of wearing sneakers. They are so comfy but it is not very fashionable. So I decided to wear these shoes from Yargıcı. My skin is so sensitive that's why I cannot wear any shoes but these are very comfy it surprised me.

Happy weeks! XOXO


Top: OXXO/ Skirt: Zara/ Bag: Twist/ Sandals: Yargıcı/ Sunglasses: Ray-Ban  



















































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder